2020-12-18 08:06:40• hírek • Bede Emőke

Előzetes letartóztatásba helyezték az apai forgalmistát összeverő fiatalokat

Amint arról korábban beszámoltunk, a december 16-ára virradó éjszaka folyamán kegyetlenül összevertek egy forgalmistaként dolgozó férfit a Máramaros megyei Szinérváralja vasútállomásán.

A baiamare24.ro hírportál információi szerint az 53 éves, apai férfi az állomás egyik használaton kívüli épületében több illetéktelen személyre bukkant, akik ezt követően távoztak a helyszínről, viszont kis idő múltán visszatértek, és nem csak a forgalmista irodáját verték szét, hanem magát a férfit is alaposan helybenhagyták. A sérültet a Máramaros Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, majd ellátása után be is utalták.


A rendőrségnek mostanra sikerült azonosítani az elkövetőket egy 21 és egy 18 éves fiatal személyében, kikről úgy tudni, eddig büntetlen előéletűek voltak. A hatóság első körben 24 órára vette őrizetbe a két fiút, az ügyészség javaslatára azonban a Máramaros Megye törvényszék elrendelte 24 órás letartóztatásukat is. Mi több, az igazságügyi orvostani jelentésben foglalt megállapításokat és a begyűjtött bizonyítékokat figyelembe véve a vádhatóság úgy döntött, hogy a két tettes által elkövetett bűncselekményt nem testi sértésként, hanem emberölési kísérletként fogja vizsgálni.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: